Suntem un grup de IT-isti calificati din Bucuresti

DESPRE NOI


La ndru.ro, oferim Servicii IT in Bucuresti, de la consultanta IT si securitate cibernetica la dezvoltare software si optimizare SEO. Ne dedicam furnizarii de solutii inovatoare, adaptate nevoilor tale, pentru a-ti creste eficienta si siguranta digitala.

100+

Proiecte finalizate


500+

Feedback pozitiv

SPECIALISTI IT


Am ales cei mai buni specialisti IT din domeniu.


Consultanta in tehnologia informatiei

QOS.COM.RO

Ca parteneri de consultanta in tehnologia informatiei, colaboram strans cu tine pentru a intelege in profunzime nevoile si obiectivele tale. Abordam fiecare proiect ca pe o oportunitate de a crea solutii tehnologice personalizate, adaptate la cerintele specifice ale afacerii tale. Cu pasiune si creativitate, cautam mereu modalitati de a aduce inovatie si valoare adaugata in fiecare solutie pe care o dezvoltam.

Progresul tehnologiei se bazeaza pe integrarea acesteia astfel incat sa nu o observi cu adevarat, devenind parte a vietii de zi cu zi.


Audit de securitate cibernetica

SECURITY-AUDIT.RO

Un audit de securitate cibernetica este un proces exhaustiv de evaluare si analiza a infrastructurii si a practicilor de securitate ale unei organizatii. Prin identificarea vulnerabilitatilor si recomandarea de solutii, auditul de securitate cibernetica poate ajuta la protejarea organizatiei tale impotriva amenintarilor cibernetice si la asigurarea unui nivel inalt de securitate a datelor si a sistemelor.

In lumea securitatii cibernetice, singura certitudine este Zero Trust.


Optimizare SEO

SEO-AUDIT.RO

Suntem specializati in furnizarea de servicii de audit SEO (Optimizare SEO) comprehensiv, ajutand afacerile sa isi maximizeze vizibilitatea si sa obtina rezultate de succes in mediul online.

Pe langa auditul SEO (Optimizare SEO), oferim si servicii de optimizare on-page si off-page, analiza a cuvintelor cheie, strategii de continut si monitorizare a clasamentului. Ne straduim sa fim mereu la curent cu ultimele tendinte si tehnici SEO (Optimizare SEO), astfel incat sa putem oferi solutii eficiente si actualizate.

Daca nu poti fi gasit pe internet, nu existi cu adevarat.