La ndru.ro, respectam confidentialitatea datelor dvs. Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care colectam, utilizam, protejam si dezvaluim informatiile dvs. personale atunci cand utilizati serviciile noastre IT.

1. Informatii Colectate

1.1 Informatii Furnizate de Utilizatori

Colectam informatii pe care ni le furnizati direct, cum ar fi atunci cand va creati un cont, ne contactati sau completati un formular pe site-ul nostru.

1.2 Informatii Colectate Automat

Putem colecta automat anumite informatii despre dispozitivul dvs., inclusiv adresa IP, tipul de browser si paginile vizitate pe site-ul nostru.

2. Utilizarea Informatiilor

Folosim informatiile colectate pentru a oferi si imbunatati serviciile noastre, pentru a raspunde la intrebarile dvs. si pentru a va oferi continut personalizat.

3. Dezvaluirea Informatiilor

Nu vindem sau inchiriem informatiile dvs. personale catre terti. Putem dezvalui informatiile dvs. in situatii limitate, cum ar fi respectarea legii sau protejarea drepturilor noastre.

4. Securitatea Datelor

Adoptam masuri de securitate pentru a proteja informatiile dvs. impotriva accesului neautorizat. Totusi, nu putem garanta securitatea completa a datelor transmise pe internet.

5. Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta sau sterge informatiile lor personale stocate de noi. Daca doriti sa exercitati aceste drepturi, va rugam sa ne contactati.

6. Modificari ale Politicii

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Va vom notifica despre orice schimbare prin publicarea noii politici pe site.

7. Contact

Pentru orice intrebari sau ingrijorari legate de politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati.