Aceste reguli generale au fost stabilite pentru a asigura un mediu digital sigur si profesionist pentru toti utilizatorii serviciilor noastre IT. Respectarea acestora este esentiala pentru a mentine integritatea si eficienta platformei ndru.ro.

1. Utilizarea Serviciilor

Utilizarea serviciilor noastre este permisa doar pentru scopuri legale si legitime. Orice utilizare care incalca legile sau regulile de etica profesionala este interzisa.

1.1 Accesul la Platforma

Accesul la platforma ndru.ro este rezervat utilizatorilor inregistrati, care au fost verificati in prealabil de catre echipa noastra. Utilizatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii datelor de autentificare.

1.2 Suport Tehnic

Suportul tehnic oferit de ndru.ro este disponibil in limitele abonamentelor contractate. Orice cerere de suport care depaseste aceste limite poate fi tratata separat, contra cost.

2. Securitatea Datelor

Securitatea datelor este o prioritate pentru noi. Ne angajam sa protejam datele clientilor nostri si sa le utilizam in conformitate cu politicile de confidentialitate si legile in vigoare.

2.1 Protectia Informatiilor Confidentiale

Informatiile confidentiale ale clientilor sunt pastrate in siguranta si nu vor fi divulgate catre terti fara acordul prealabil al clientului, cu exceptia cazului in care legea o impune.

2.2 Acces Neautorizat

Este interzisa incercarea de a obtine acces neautorizat la serverele sau datele platformei. Orice astfel de incercare va fi investigata si sanctionata conform legii.

3. Modificari ale Serviciilor

Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza serviciile noastre in orice moment, fara o notificare prealabila. Utilizatorii vor fi informati cu privire la orice modificari majore care ar putea afecta utilizarea serviciilor.

4. Acceptarea Reguliilor

Prin utilizarea serviciilor ndru.ro, sunteti de acord cu aceste reguli generale. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste reguli, iar utilizatorii vor fi informati despre modificarile importante.