Bine ati venit pe ndru.ro. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii inainte de a utiliza serviciile noastre. Prin accesarea sau utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

1. Definitii

In contextul acestor termeni, „noi”, „nostru” si „ndru.ro” se refera la platforma de servicii IT ndru.ro, iar „dumneavoastra” se refera la utilizatorul sau vizitatorul site-ului nostru.

2. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului nostru, acceptati acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa incetati imediat utilizarea site-ului.

3. Modificarea Termenilor

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Utilizatorii vor fi notificati cu privire la modificarile importante, iar continuarea utilizarii serviciilor dupa modificari va constitui acceptarea noilor termeni.

4. Utilizarea Serviciilor

Utilizarea serviciilor ndru.ro este permisa doar in scopuri legale si in conformitate cu acesti termeni. Orice abuz sau utilizare neautorizata poate duce la suspendarea sau incetarea accesului la servicii.

4.1 Acces la Site

Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului sau la intregul site, dupa cum consideram necesar.

4.2 Conturi de Utilizator

Utilizatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii datelor de autentificare si pentru toate activitatile desfasurate in contul lor.

5. Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea utilizatorilor nostri este importanta pentru noi. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a intelege modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile personale.

6. Limitarea Raspunderii

Nu suntem responsabili pentru pierderi sau daune directe, indirecte sau speciale rezultate din utilizarea site-ului nostru. Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru modul in care folosesc serviciile noastre.

7. Proprietate Intelectuala

Intregul continut al site-ului ndru.ro, inclusiv textele, grafica, logo-urile si alte elemente, este proprietatea noastra sau a furnizorilor nostri de continut si este protejat de legile dreptului de autor.

8. Legislatie Aplicabila

Aceste conditii sunt guvernate de legile din Romania. Orice litigiu va fi solutionat in instantele din jurisdictia noastra.

9. Contact

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati.