Solutii IT

Solutii Office 365

Planurile Office 365 vin cu o serie de beneficii pentru companii si ofera solutia completa de comunicare si colaborare, integrand aplicatiile Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, One Note) cu servicii de comunicatii gazduite in cloud (Exchange, SharePoint, Lync).

Solutii Mobile de Acces la E-mail

Odata cu tehnologizarea telefoanelor mobile si a retelelor mobile, acestea au inceput sa copieze tot mai mult posibil functiile calculatoarelor. Astfel, adresele de e-mail pot fi accesate cu usurinta prin intermediul unui smartphone, prin intermediul unei tablete sau al unui laptop.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Management al Statiilor de Lucru

Accesul la documentele interne si colaborarea intre utilizatori este o nevoie de baza pentru orice companie. Modul in care acest lucru se poate face intr-un mod securizat, fara riscul ca documentele sa fie accesate de un utilizator neautorizat si eficient, presupune gestionarea centralizata a accesului si securitatii statiilor de lucru.

Solutii de Comunicatii prin Cablu in Cadrul Companiei

Comunicarea eficienta este cu siguranta unul dintre cele mai importante aspecte ale conducerii unei afaceri. Astazi, aproape toate procesele dintr-o companie se bazeaza pe comunicatii si nu mai pot functiona fara ele. O modalitate de a realiza comunicatiile in cadrul companiei este printr-o retea cu fir la care sunt conectate toate dispozitivele: statii, servere, imprimante, echipamente de stocare, etc. Odata cu cresterea numarului acestora, a aparut necesitatea conectarii lor intr-un mod mai eficient, care permite comunicatii rapide intre dispozitive. Retelele LAN (Local Area Networks) sunt utilizate in principal de comutatoare si cabluri UTP pentru a realiza conexiunea intre dispozitive.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Comunicare prin E-mail

E-mailul este un mijloc modern de comunicare care s-a raspandit pe scara larga si este folosit de majoritatea companiilor ca o componenta importanta a comunicarii. Informatiile confidentiale pot fi trimise prin e-mail, asa ca este important sa va asigurati ca nu ajung la persoane rau intentionate.

Solutii de Protectie a Datelor (Backup)

O solutie de backup va ofera posibilitatea de a copia si arhiva informatii importante din companie, astfel incat acestea sa poata fi recuperate in caz de pierdere sau coruptie accidentala, deteriorare a echipamentului sau infectare cu un virus.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii Pentru Controlul Accesului Fizic la Resurse

Conceptul de securitate fizica descrie un set de masuri de securitate menite sa blocheze accesul fizic al persoanelor neautorizate in interiorul companiei sau intr-un loc in care sunt stocate dispozitive si informatii confidentiale. Sistemele de securitate fizica pot varia de la ceva foarte simplu, cum ar fi un sistem de inchidere a usilor, pana la sisteme complexe construite pe mai multe niveluri de securitate, care necesita integrarea mai multor tehnologii.

Solutii de Virtualizare

Solutiile de virtualizare au castigat atat in popularitate, cat si in complexitate datorita beneficiilor pe care le pot oferi. Suita de solutii s-a extins in mai multe domenii, acoperind acum virtualizarea desktop-urilor, serverelor, stocarii, aplicatiilor si echipamentelor de retea.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Alimentare Continua

Electricitatea este produsa si transportata departe de locul in care o folosim, asa ca, de multe ori, are loc o intrerupere a furnizarii acesteia. Continuitatea sursei de alimentare este importanta pentru sistemele informatice. Adesea, sistemele informatice suporta procese si servicii care nu pot fi intrerupte sau a caror intrerupere poate cauza pierderi financiare.

Solutii Securizate de Acces Mobil la Resursele Interne

Accesul securizat la date sau servicii din afara companiei poate fi important in multe scenarii de afaceri. Adesea, oamenii din conducerea companiei sau din diferite departamente, precum departamentul de vanzari, lucreaza in afara companiei.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Management al Echipamentelor de Imprimare

Gestionarea inexistenta sau incorecta a tiparirii poate cauza pierderi semnificative companiei dumneavoastra. Solutiile de management al echipamentelor de imprimare au devenit o necesitate in ceea ce priveste minimizarea costurilor si cresterea productivitatii si eficientei, beneficii imediate in cazul implementarii corecte a unui sistem de management al tiparirii.

Solutii de Comunicare Fara Fir (Wireless)

Retelele fara fir (wireless) implica conectarea dispozitivelor printr-o retea fara fir. Au castigat foarte multa popularitate in ultimii ani datorita avantajelor pe care le ofera in comparatie cu retelele cu fir. Tehnologia wireless a evoluat mult de la prima sa aparitie, oferind acum rate de transfer comparabile cu retelele cu fir. Securitatea a fost, de asemenea, imbunatatita si comunicatiile sunt protejate.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii VoIP (Voice over Internet Protocol)

Un element cheie al afacerii curente este comunicarea. De aceea suntem mereu in cautare de solutii de eficientizare si optimizare a sistemelor de comunicatii, solutiile VoIP adaptandu-se perfect la situatia economica actuala, adaugand in acelasi timp noi facilitati fata de telefonia traditionala, dar si eficientizarea costurilor de comunicare.

Solutii Pentru a Asigura Disponibilitatea si Continuitatea Afacerii

Odata cu evolutia tehnologiei si utilizarea sistemelor IT in majoritatea proceselor din organizatie, cerintele pentru cea mai mare disponibilitate a serviciilor au devenit din ce in ce mai exigente. In ceea ce priveste aplicatiile critice, unele afaceri nu permit discontinuitatea, iar a avea o intrerupere poate avea consecinte in pierderi de capital, clienti si oportunitati.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii pentru Control de Acces Logic la Resurse

Controlul accesului logic la resursele companiei este necesar in orice companie. Orice manager sau sef de departament trebuie sa aiba control asupra accesului logic la resursele IT ale companiei. O solutie logica de accesare a resurselor asigura securitatea accesului la statiile de lucru, resursele de imprimare si securitatea datelor stocate intr-o companie, precum si gestionarea controlata a utilizatorilor si statiilor de lucru. Exista un standard in securitatea computerelor, si anume protocolul AAA. Reprezinta Autentificare, Autorizare, Audit.

Solutii de Cloud Computing

Conceptul de cloud computing (literal "cloud computing", in mod specific "Internet computing") este relativ nou in domeniul calculului si se refera la utilizarea memoriei si a capacitatii de stocare, a calculatoarelor computerizate, a serverelor partajate si interconectate prin Internet, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa cunoasca locatia sau configuratia fizica a sistemelor care furnizeaza aceste servicii. Termenul de cloud computing provine dintr-o reprezentare grafica, simbolica a internetului sub forma de nor ("the cloud"), folosita atunci cand detaliile tehnice ale internetului sunt ignorate.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Optimizare a Consumului de Energie

Stiati ca un computer ruleaza 76% din timp in modul inactiv, in timp ce doar 24% din timpul in care este pornit este utilizat intr-un mod productiv? Acest lucru poate insemna doar un consum de energie total ineficient, care duce la pierderi semnificative in cadrul companiei dumneavoastra.

Solutii Pentru a Minimza Impactul in Caz de Pierdere sau Furt

Situatiile din ce in ce mai frecvente in care dispozitivele mobile (telefoane, PDA-uri, tablete) sunt furate sau pierdute au creat contextul inmultirii solutiilor Antifurt, create special pentru aceste evenimente neplacute.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Management si Partajare a Documentelor (Fisiere si Drepturi)

In contextul actual, al inmultirii numarului de utilizatori si a informatiilor dintr-o companie, este necesara existenta unei solutii de management si partajare a documentelor. In plus, viteza de comunicare si necesitatea accesarii imediate la informatii determina o buna colaborare si comunicare intre angajati.

Solutii de Disponibilitate a Conexiunii la Internet

Disponibilitatea conexiunii la internet a devenit un aspect strict necesar deoarece companiile au servicii si aplicatii online critice care trebuie sa fie disponibile in orice moment. Este foarte important sa nu existe intreruperi in conexiunea la internet, in special pentru companiile care isi desfasoara o mare parte a activitatii online sau comunica cu majoritatea clientilor pe acest canal.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Teleconferinta

Solutiile de teleconferinta pot fi la fel de utile pentru transmiterea informatiilor si luarea deciziilor in vederea atingerii obiectivelor precum discutiile fata in fata, dar sunt mult mai productive decat orice alta alternativa, prin investitia financiara mult mai mica pe care o presupun. Spre deosebire de solutiile de videoconferinta sau de comunicare mai usoara in comparatie cu solutiile de e-mail. Participantii la conferinta au nevoie doar de un telefon fix sau mobil sau pot folosi un computer echipat cu audio si microfon.

Solutii de Recuperare in Caz de Dezastru (Disaster Recovery)

Cand vorbim de recuperare in caz de dezastru, vorbim despre un set de procese, politici si proceduri aplicate pentru a ne asigura ca informatiile si serviciile critice ale companiei nu se pierd definitiv.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Conectare Unica si de Gestionare a Parolelor

Gestionarea parolelor este folosita pentru a simplifica experienta utilizatorului atunci cand se conecteaza la diferite sisteme, prin organizarea parolelor si a codurilor de autentificare. Pentru a evita memorarea sau notarea parolelor in agende si post-it, riscand astfel sa se piarda sau sa fie vazute de altcineva, alternativa este sa folositi un manager de parole.

Solutii de Control al Licentelor

O licenta de software este un act care specifica drepturile unui utilizator de a utiliza sau redistribui un program de calculator (software). Orice software este supus dreptului de autor, cu exceptia cazului in care autorul declara altfel, iar software-ul este "gratuit". Confidentialitatea contractuala este o alta modalitate de a proteja programele. O licenta de software tipica ofera unui utilizator final dreptul de a utiliza una sau mai multe copii ale unui program intr-un mod care altfel ar incalca drepturile exclusive ale proprietarului programului, in conformitate cu legea drepturilor de autor.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Securitate a Comunicatiilor pe Internet

Protejarea datelor de atacurile externe a fost intotdeauna una dintre principalele provocari pentru companii. Odata cu evolutia tehnologiei, securizarea informatiilor importante a devenit un proces din ce in ce mai complex. Pe masura ce specialistii dezvolta solutii avansate pentru criptarea si securizarea datelor digitale, se gasesc rapid modalitati de a anula aceste eforturi. Aceste conflicte obliga intr-un fel industria sa evolueze, dar si companiile sa tina pasul cu noile tendinte.

Solutii de Videoconferinta

Angajatii dvs. calatoresc frecvent pentru a se intalni cu parteneri de afaceri in alt oras sau in strainatate. Aveti o echipa dispersata geografic sau doriti sa va extindeti la nivel national pentru a va dezvolta afacerea? Imbunatatiti productivitatea si reduceti costurile prin inlocuirea calatoriilor cu solutii de videoconferinta care reunesc colegii si partenerii folosind un mod modern si eficient de comunicare.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii Antivirus

Protectia antivirus este un program de calculator conceput pentru a preveni, detecta si elimina virusii de computer. Un virus de computer este un program rau intentionat dezvoltat de un programator, care, ca un virus biologic, se inmulteste si incearca sa se raspandeasca la alte computere prin diferite mijloace.

Solutii de Cablare Structurata

Cablajul structurat este un set de standarde care determina modul de instalare a cablurilor care fac parte din retelele de date si/sau voce in centre de date, birouri sau cladiri. Cablajul structurat presupune o singura infrastructura pentru telefonie, retele de calculatoare sau alte echipamente de comunicatii si permite conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a echipamentelor din infrastructura.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii Antispam

E-mailurile nesolicitate (spam) sunt o problemă care afectează din ce în ce mai mult orice utilizator de e-mail. Pentru o eficienta a contului de email puteti opta pentru o solutie care sa garanteze protectie antispam.

Solutii de Licentiere

Solutiile corecte de licentiere sunt adesea un subiect sensibil, deoarece o companie poate folosi adesea din neatentie programe piratate sau programe licentiate incorect.

Solutii IT
Solutii IT

Solutii de Inventariere Hardware si Software

Obtineti controlul asupra infrastructurii IT pe care o detineti, cu ajutorul solutiilor moderne Inventoree si Softsee. Aveti la dispozitie informatii detaliate si complete pe care le puteti accesa oricand, fiind asigurati ca informatiile sunt actualizate in timp real.

Solutii de Gestionare a Cererii Utilizatorilor

Mentine controlul asupra serviciului IT si asigura parametrii de livrare a serviciilor, prin utilizarea unei aplicatii IT pentru gestionarea si controlul furnizarii serviciilor IT. De asemenea, asigura un grad ridicat de satisfactie al angajatilor, prin rezolvarea rapida si eficienta a solicitarilor de suport din partea acestora. Prin integrarea cu solutiile de monitorizare, sunteti informat despre functionarea corecta a sistemelor vitale prin inregistrarea automata a incidentelor din retea, inclusiv informatii detaliate despre cum sa le rezolvati.

Solutii IT