Servicii IT Complete

Administrarea Serverelor

Oferim servicii de administrare servere, atat Windows cat si distributiile Linux, care au ca scop eficientizarea activitatii companiei dvs. Administrarea serverelor are rolul de a optimiza procesul de administrare si management al serverelor.

Activitatile importante pe care le puteti externaliza specialistilor nostri sunt: Instalarea, Configurarea si Administrarea Serverelor Windows/Linux, Monitorizarea 24/7 a Serverelor, Serviciilor si Aplicatiilor, Securitatea Serverelor, Teste de Penetrare si Acoperirea Breselor de Securitate, Migrarea catre SErvere de Sistem OpenSource si Sisteme de Operare Gratuite, care vor reduce substantial costurile sistemului informatic.

Server - Admin

Experienta, profesionalismul si seriozitatea sunt primele trei lucruri pe care le punem la dispozitie partenerilor nostri. Cei peste 10 ani de activitate in domeniul IT s-au concretizat intr-o specializare supimentara in domeniul Administrarii Serverelor. Efortul ne-a ajutat sa putem oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate, in ceea ce priveste securitatea si monitorizarea serverelor, ceea ce a dus la eficienta afacerii si implicit la dezvoltarea acesteia.

Daca doriti sa ne cunoastem mai bine si sa analizam impreuna solutii eficiente afacerii dvs., va stam la dispozitie.

Servicii IT Complete